Vloggen vanuit uw kot

We zitten ondertussen al een tijdje thuis. En om eerlijk te zijn… het waren tot nu toe geen gemakkelijke weken. Zeker niet voor ouders die ondertussen ook nog moeten telewerken. Maar heb je al eens aan vloggen gedacht? Een creatieve en soms leerrijke bezigheid voor de niet-stilzitters.

Wat is vloggen?

Een vlogger is iemand die het dagelijks leven filmt en de filmpjes op internet deelt. De filmpjes, vlogs, komen meestal op sociale media of op YouTube. Zo ken je misschien Linde Merckpoel wel als presentatrice van StuBru, maar heeft ze daarnaast ook Linde Vlogt.

Experimenteren voor familie en vrienden

Vloggen kan voor kinderen een leuke bezigheid zijn wanneer ze zich vervelen. Laat ze experimenteren met een camera en hun dagelijkse routines of speciale opdrachten filmen: bv. een parcours in de tuin maken, een of andere challenge proberen,... . Of haal je inspiratie bij vlogster Nona Van Braeckel of bij Hannes Vlogt. Het resultaat kunnen ze ook doorsturen naar familie of vrienden. Zo zien opa en oma hun kleinkinderen nog eens!

De beste manier om te filmen en te monteren? Daar kan Telenet GO je bij helpen. Bij Telenet GO vind je allerlei manieren om het beste uit je schermen te halen en ontdek je of we altijd wel altijd even slim met technologie omgaan.

Categorie:
x