Schol op het nationaal aperitiefmoment!

Nu we al een tijdje in quarantaine zitten, geraken we het café-gaan een beetje verleerd. We klinken niet langer op café met vrienden of op restaurant met familie, maar thuis kan dat wel nog. Om dat gevoel van verbondenheid opnieuw een beetje op te roepen, plannen Feysal Ghafelzadeh, Guillaume Lambrecht en Louis Ottevaere samen met een hele resem organisatoren een nationaal aperitiefmoment: #CheersfortheHeroes

Op 16 mei kunnen we met z’n allen samen klinken. We klinken op de helden uit de zorg, de helden die altijd paraat staan en de helden die in hun kot blijven. Zelf drank in huis halen, hoeft niet. Je kan online een aperitiefbox bestellen bij je favoriete café, cocktailbar, bistro of restaurant. Eenvoudig online betalen en je favoriete drankjes worden aan de deur geleverd. Wil je zelf een aperitiefbox samenstellen en bezorgen? Registreer dan nog tot 11 mei je handelszaak.

Je zorgt daarmee niet alleen voor je eigen ontspanning, maar ondersteunt de horeca en het goede doel. Bij elke aperitiefbox die je aankoopt, gaat € 3 naar #ClapAndAct. Clap & Act steekt de zorgverleners een hart onder de riem met virtuele applaus-video’s en fundraisingcampagnes. Zo help je hen in het onderzoek naar infectieziekten.

Schol & #CheersfortheHeroes!
 

Categorie:
x