Get Driven en MINI slaan de handen in elkaar om de horeca te ondersteunen

Chauffeurs van Get Driven, de online privé-chauffeurdienst van Gunther Ghysels, kruipen achter het stuur om de Belgische horeca in tijden van corona te helpen. MINI Belux stelt een vloot ongebruikte wagens ter beschikking.

Door de coronamaatregelen is het aantal verplaatsingen met chauffeurs van de Kortrijkse start-up Get Driven enorm gedaald. Het bedrijf van oprichter en ceo Gunther Ghysels heeft veel chauffeurs ter beschikking die wel willen rijden, maar door maatregelen (tijdelijk) niet meer gevraagd werden. Ghysels zocht naar een oplossing om hen tijdelijk op een andere manier in te schakelen. Ook bij MINI Belux zochten ze naar creatieve ideeën om hun test- en marketingwagens, die noodgedwongen stil staan, toch nuttig te gebruiken. Zo vonden ze elkaar.

Vanaf dinsdag 7 april bieden ze 15 Belgische horecazaken vier weken lang een wagen én een chauffeur aan om thuisleveringen van afhaalmaaltijden mogelijk te maken. Ze hopen hier voornamelijk lokale restaurants en brasseries te helpen die op afhaal en thuislevering moeten terugvallen. Heel veel restaurants kunnen vaak geen beroep doen op bestaande thuisleverdiensten zoals Deliveroo of Uber Eats omdat ze net buiten de grootstad liggen. Tot 6 april kon je een aanvraag indienen via www.keepyourdrive.be.

Daarnaast heeft Get Driven een verlaagd tarief van €49,95 per shift van 3 uur voor alle andere restaurantuitbaters die beroep willen doen op een chauffeur om maaltijden thuis te bezorgen. Heb je interesse? Neem contact op met Get Driven via info@keepyourdrive.be.

Categorie:
x